PrO ZonE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
PrO ZonE

pro-mania-zone.no-ip.org Go Go Go!!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cerere Admin----sMk

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Cerere Admin----sMk Empty
MesajSubiect: Cerere Admin----sMk   Cerere Admin----sMk Icon_minitimeLun Ian 12, 2009 4:12 pm

Nume: Rikardo^^
Nick: sMk
Varsta: 11 ani:D
Sex: Masculin
Vechime Server: de cand sa deschis
Scurta Descriere: Imi place foarte mult CS-ul si Lineage...Joc in Pgl.Nimic mai mult

Ultima editare efectuata de catre rikardo in Vin Ian 16, 2009 3:07 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Lighty
Owner
Owner
Lighty

MesajSubiect: Re: Cerere Admin----sMk   Cerere Admin----sMk Icon_minitimeLun Ian 12, 2009 6:40 pm

Ti'am spus si pe server. NU CERI DIN PRIMA ADMIN MAI INTAI SLOT X( RESTUL POSTULUI UNDE E??
EU AS INCHIDE TOPICUL DAR VREAU SA RADA SI ALTI Smile)=)))
Sus In jos
Voldemort
CS Server Admin
Voldemort

MesajSubiect: loooooooooooooooool   Cerere Admin----sMk Icon_minitimeLun Ian 12, 2009 7:05 pm

de acord cu venom..... lol!
Sus In jos
Apokalypse
Owner
Owner
Apokalypse

MesajSubiect: Re: Cerere Admin----sMk   Cerere Admin----sMk Icon_minitimeLun Ian 12, 2009 7:10 pm

in loc sa radeti de oameni mai bine le-ati explica Wink uite SmK asa trebuie sa arate o cerere de admin :
Nume:
Nick:
Varsta:
Sex:
Vechime server:
Scurta descriere:

Exemplu:

Nume: Suc de graphefruit
Nick:Portocala
Varsta: 113
Sex: nu stiu
Vechime server: 5 ani
Scurta descriere: Doresc sa ajut cu pluginuri, sa aduc lume, sa scap de codati, sa fac suc de portocale etc. ce vrei u acolo...
Si inca ceva zilele acestea ( urmatoarele 5 cam asa) userii vor putea cere admin din prima, se va face un concurs pe post si se vor alege vreo 2-3 admini findca suntem in cautare de admini Wink . Deci o sa fac eu un topic nou cu concursul, dar inainte de asta imi trebuiesc datele de mai sus de la SmK. Cam asta e tot...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cerere Admin----sMk   Cerere Admin----sMk Icon_minitime

Sus In jos

Cerere Admin----sMk
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Admin
» Cerere ADMIN